ПРОФЕСИОНАЛНО И ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ "ЗЕНИТ"
9.08.2020 (нд) 18:06  | Вход

Категории Теми

Анкета

Е-Обучение – Фейсбук

август 2020
П В С Ч П С Н
« юли    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Партньори

РУСКИ ЕЗИК

Руският език е един от най-широко разпространените езици в Европа. Принадлежи към групата на славянските езици на индо-европейското лингвистично семейство.

Руският е не само език с богато културно наследство, на който са творили световни имена като Толстой, Достоевски, Чайковски, Рахманинов и др., но и един от петте официални езици на Обединените нации.

Руският език е определян като основния глобален език, наред с китайския, английския, испанския и хинди. 28% от световната научна литература днес се съставя на руски. Говори се от 142 млн. жители на Руската федерация, най-голямата световна сила.

Комуникацията на този език ще Ви улесни и при общуването Ви на други славянски езици като полски, чешки, словашки, български, сръбски, хърватски, и др.

Курсовете по руски език се водят от опитни преподаватели-филолози с опит в преподаването на практически руски език и конкретния специализиран руски. Сформираме малки групи до 8 курсиста с цел индивидуална работа на преподавателя с всеки един от курсистите в групата. Всички наши преподаватели са завършили руска филология, специализирали са в Русия или са носители на езика и имат дългогодишен опит в преподаването на руски език. Акцентът на занятията по руски е върху надграждането на езиковите умения и правилното устно и писмено изразяване с особеностите и спецификите в езика.

Курсовете по руски език в УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ЗЕНИТ“ се провеждат по системите
„Приглашение в Россию“ и „Контакт”

„Приглашение в Россию“ е съвременна система на водещото руско издателство „Русский язык в която се прилага комуникативният подход на обучение и се развиват всички речеви умения на курсистите.

Системата е преработена и допълнена от колектив на издателство „Просвета“ така, че да съответства на потребностите на българите.

Системата предлага интересни текстове за четене и слушане, разнообразни упражнения за усвояване на лексиката и граматиката, междупредметни връзки, системни знания за културата на Русия.

В процеса на обучение се използва близостта на родния и чуждия език и се отделя специално внимание на специфичните трудности за българите.

Коментари са забранени.

Информация

ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ – ЗЕНИТ

Център за професионално обучение.
Дистанционно обучение.
Обучения по европейски проекти,
тренинги и семинари.
Обучения за селскостопански
производители.
Компютърни и езикови курсове за деца,
ученици и възрастни.

Бърз контакт

гр. Варна, ул. "Драгоман" № 5, ет. 2
тел: 052/ 602 490, 612 723
моб: 0886/ 744 888, 0888/750 070
е-mail: office@zenyt.com
skype: zenit_office

Реклама